Бърз поглед към всички новости.

- Моля, изберете -

Новата начална страница

Нова структура, бързи връзки.

Новата структура на началната страница осигурява бърз преглед. Новодобавена е областта "Знание". Тук е представена цялата допълнителна информация заедно с видео клипове към продуктите.  Бързите връзки от началната страница водят без заобикалки към желаната информация: към текущи акции, към филиали и информация за предприятието. 

Още повече продуктова информация

всичко с един поглед.

Новият уебсайт вече съдържа много допълнителна информация за продуктите. Новите видео клипове показват по лесен начин предимствата на инструментите и предлагат съвети и трикове за областите на приложение. 

Към обзора на продукти

Търсете и намерете

Повече структура, по-добри резултати.

С оптимизираната функция за търсене можете да достигнете по-бързо до целта: Сега при въвеждане на термин за търсене се показват подходящи предложения още след третата въведена буква. Освен това има възможност резултатите от търсенето да се филтрират по категории, като напр. продукти, принадлежности, знание и други. 

Филтрирайте продукти сега.

С новата филтърна функция ограничете избора на продукти.

С новата филтърна функция може първо да се избере продуктовата категория. Този избор може да се ограничи във втората стъпка с допълнителни филтри. Така се показват само подходящи за избраните филтърни критерии продукти.

Към обзора на продукти

Оптимално представяне на всички уреди

По всяко време и навсякъде.

Независимо дали у дома пред компютъра или на път с таблет или смартфон: Новият уебсайт се адаптира към Вашия уред. Това осигурява лесно ползване на уебсайта при всякакви ситуации.

Опростени процеси

По-бързо към целта.

Чрез оптимизираните процеси сега се регистрирате още по-лесно и по-бързо, напр. при регистриране за SERVICE all-inclusive или при ремонтен сервиз.

Търсенето на търговци е разширено с функция за навигация. Предимството: След избора на подходящия търговец може директно да се стартира навигиране към търговеца. 

За търсене на търговец