Актуално

 • DOMINO BM статия

  Festool разширява Domino системата

  Гъвкаво и бързо изготвяне на стабилни конструктивни, рамкови и хоризонтални сглобки – това е посланието на Festool с доказаната Domino система.
  Но какво да правим, ако залепеното легло не минава през вратата? Този въпрос сега е уреден, тъй като вече имаме програмата "Разглобяемо".
  В изданието си от месец май специализираното списание ВМ съобщи за разглобяеми ъглови и хоризонтални сглобки на Festool.
 • Графитно изкуство с Rotex

  Графитите може не само да се пръскат. Филип Швингелер ги приготвя от дърво и ги превръща във впечатляващи скулптури.
  Важна съставна част от неговия артистичен творчески процес при това е шлифоването, тъй като точно при графитите е много важно да могат да се достигат трудните места.
  Така изкуството на Филип Швингелер го превръща в перфектния кандидат за тестване на Rotex. При неговия проект "От брезата става Е" Rotex успя да покаже какво може.
  Festool Следване на формата
 • Барбара Аущел Festool

  Интервю с Барбара Аущел и д-р Кристиан Ролфс

  В ексклузивно интервю със списанието "möbelfertigung Handwerk-Spezial" Барбара Аущел и д-р Кристиан Ролфс обясняват стратегиите, които правят компанията Festool успешна, къде се инвестира средносрочно, какви са лимитите на акумулаторната технология и как дигитализацията променя бизнеса.
  В това издание ще научите повече за 90-годишната история на успеха на Festool от Барбара Аущел - член на надзорния съвет и внучка на основателя на Festo Готлиб Щол - и от д-р Кристиан Ролфс - председател на управата на TTS AG.
 • Festool събития

  Събития

  Тук директно преминавате към нашите дати за шоута на колела и презентации при нашите търговски партньори. Повече информация
 • Панаири

  Тук може директно да се разгледат всичките ни дати за панаири. Повече информация