- Моля, изберете -
Купете онлайн

Изберете онлайн магазин, ще бъдете директно препратени

{{'На разположение в {0} онлайн магазин'.format(ctrl.counter)}} {{'На разположение в {0} онлайн магазини'.format(ctrl.counter)}}
Локален търговец

Открийте Вашия стационарен търговец бързо и лесно с нашето търсене на търговец

За търсене на търговец

Акумулаторен потъващ циркулярен трион TSC 55 Li 5,2 REBI-Plus/XL-SCA

Номер за поръчка 575689
TSC 55 Li REB-Basic TSC 55 Li 5,2 REBI-Plus-SCA TSC 55 Li 5,2 REBI-Plus/XL-SCA TSC 55 Li 5,2 REBI-Set-SCA-FS

Варианти на комплекти

За търсене на търговец

Обем на доставката и варианти

Акумулаторен потъващ циркулярен трион TSC 55
 • Тази машина

  Акумулаторен потъващ циркулярен трион TSC 55 Li 5,2 REBI-Plus/XL-SCA
  1708,00 без ДДС
  2049,60 с ДДС
  обем на доставката

  2x  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI

  2x  бързозарядно устройство SCA 8

  HW циркулярен диск с фини зъби W48 1x 

  визьор 1x 

  водеща шина FS 1400/2 1x 

  защита срещу зачепване 1x 

  торба за улавяне на прах 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 5 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторен потъващ циркулярен трион TSC 55 Li REB-Basic
  978,00 без ДДС
  1173,60 с ДДС
  обем на доставката

  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI 1x 

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW циркулярен диск с фини зъби W48 1x 

  визьор 1x 

  водеща шина FS 1400/2 1x 

  защита срещу зачепване 1x 

  торба за улавяне на прах 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 5 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторен потъващ циркулярен трион TSC 55 Li 5,2 REBI-Plus-SCA
  1535,00 без ДДС
  1842,00 с ДДС
  обем на доставката

  2x  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW циркулярен диск с фини зъби W48 1x 

  визьор 1x 

  водеща шина FS 1400/2 1x 

  защита срещу зачепване 1x 

  торба за улавяне на прах 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 5 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторен потъващ циркулярен трион TSC 55 Li 5,2 REBI-Set-SCA-FS
  1651,00 без ДДС
  1981,20 с ДДС
  обем на доставката

  2x  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW циркулярен диск с фини зъби W48 1x 

  визьор 1x 

  водеща шина FS 1400/2 1x 

  защита срещу зачепване 1x 

  торба за улавяне на прах 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 5 T-LOC

Нашият най-добър потъващ циркулярен трион сега Ви прави независими

TSC 55. Прецизна работа, а не уморителна доработка. Мощните 5200 оборота в минута. 2,2 мм стандартен циркулярен диск за абсолютно спокойствие на хода. Вградена сигурност чрез бърза спирачка и водещ клин. Променливо регулиране на оборотите и настройки на ъглите за фина работа според материала и точни задни срезове. С гъвкаво зареждаща се двойна акумулаторна система. И в комбинация с направляваща шина за перфектно рязане, които не прави компромиси. Освен с контакта. За особено комфортна употреба с мобилната прахосмукачка на Festool се грижат акумулаторните батерии с Bluetooth® на Festool: Те осигуряват в комбинация със съвместима с Bluetooth® мобилна прахосмукачка на Festool автоматичното стартиране на прахосмукачката в AUTO режим при включване на акумулаторния потъващ циркулярен трион.

 • Безчетков EC-TEC мотор в комбинация с литиево-йонни акумулаторни батерии за максимално добри резултати при рязане
 • Гъвкава концепция с две акумулаторни батерии: възможна е работа с две 18 волтови акумулаторни батерии (36 В) за максимална мощност или с една 18 волтова акумулаторна батерия, ако е необходимо по-ниско тегло
 • EC-TEC мотор с високи обороти за перфектно качество на разреза и бърз напредък при работа
 • Торба за улавяне на прах за работа без прахови емисии
 • Новата FastFix-генерация за още по-лесна и бърза смяна на режещите дискове и работа в съответствие с материала
 • Комфортно изсмукване: Aкумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на ТSC 55 автоматично

Продуктови особености

 • По-бързо за по-добър резултат:

  Няма кабел, но работи така, сякаш има. С прецизност и благодарение на комбинацията от EC-TEC мотор и двойна акумулаторна система с впечатляваща мощност и издръжливост.

 • Комфортно и сигурно:

  За да не се превръща циркуляра в НЛО – с бърза спирачка, пружинно лагеруван водещ разклинващ клин и MMC електроника за повече сигурност на работното място.

 • По-добре в система:

  Комфортна работа със засмукване: Литиево-йонните Bluetooth® акумулаторни батерии 5,2 Ач на TSC 55 могат да се използват във всички акумулаторни уреди от същия клас. И обратно. Освен това те комуникират през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартират мобилната прахосмукачка при включване на TSC 55 автоматично.

Детайли на продукта

 • Бързо. Силно. Издръжливо

  При комбинацията между мощните литиево-йонни акумулаторни батерии и ЕС-ТЕС мотора на Festool се получава мощност без компромиси. А с възможностите за комбиниране на концепцията за две акумулаторни батерии има още повече гъвкавост. За максимална мощност или минимално тегло.

 • 2 x 18 В за повече издръжливост и обхват на действие

  Гъвкаво приложима система от две акумулаторни батерии за използване на една (мин. 15 В) или две (макс. 36 В) акумулаторни батерии. За максимална мощност или минимално тегло.

 • Най-висока прецизност

  Водещите челюсти на потъващия циркулярен трион могат да се регулират по направляващата шина без инструмент. А гумената лента директно върху разреза предотвратява разкъсването на ръбовете дори и при ъглови рязания.

 • Работа без прах

  Работа без прах и без прахосмукачка благодарение на торба за събиране на прах.

 • Още по-лесна и бърза смяна на режещия нож

  Новото FastFix поколение. Стандартните режещи ножове са точно толкова използваеми колкото и другите принадлежности и консумативи на TS 55 R.

 • Лесна за разчитане и настройка

  Двойната скала за настройка на дълбочината на рязане за работа с направляваща шина и без направляваща шина. С едър шрифт и възможност за фина настройка.

 • Сигурно рязане, точно позициониране

  Пружинно лагеруваният водещ клин излиза преди режещия нож, предотвратява заклещването и опростява повторното използване в съществуващи режещи фуги.

 • Прецизни разрези за по-малко допълнителна работа

  В зависимост от приложението, TS 55 може да бъде оборудван със защита срещу зачепване за двустранно гладки разрези или с визьор за оптимална видимост към разреза.

 • Перфектна видимост към разреза и режещия нож

  За перфектното рязане на отвори, например в кухненски плотове. Потъващите разрези трябва да бъдат направени прецизно по начертаната линия. Прозрачният визьор прави възможна перфектната видимост и към крайните очертания, например в ъглите.

 • Ъглова настройка от -1 до 47°

  Ъгли от 0° и 45° могат да бъдат директно настроени благодарение на фиксиращите точки. С възможност за нагласяне на ъгли от -1° до 47° са възможни и разрези от задната страна.

 • Състоянието на зареждане винаги е под око

  Интегрирана светодиодна индикация за състоянието на зареждане за двете акумулаторни батерии в корпуса на мотора – без ненужни прекъсвания на работата поради изненадващо изтощаване на акумулаторната батерия.

 • Пълна съвместимост

  18 В литиево-йонни AIRSTREAM акумулаторни батерии на TSC 55 могат разбира се да се използват във всички акумулаторни машини от същия клас на напрежение. Също така и при всички акумулаторни винтовърти (с изключение на CXS/TXS), акумулаторния ударен винтовърт PDC, акумулаторния перфоратор BHC, акумулаторния винтовърт за сухо строителство DWC, прободните триони CARVEX PSC 420, ръчния циркулярен трион HKC 55 и работната светлина SYSLITE и радиото за строителен обект SYSROCK.

 • Новите бързозарядни устройства SCA 8 с AIRSTREAM технология и TCL 6

  Новата литиево-йонна 5,2 Ач акумулаторна батерия нa Festool с AIRSTREAM. Новата технология AIRSTREAM гарантира по-бърза повторна употреба на акумулаторната батерия и така работа без прекъсвания – дори и при енергийноинтензивни приложения, като напр. рязане. Защото новите акумулаторни батерии разполагат с интегриран охлаждащ канал, чрез който времето на охлаждане и по този начин целият процес на зареждане се скъсяват с до 65% в комбинация с новото бързозарядно устройство SCA 8. В допълнение винаги те са изключително издръжливи с интегрирана гумена рамка за защита на обработваемия детайл и акумулаторната батерия и благодарение на индикацията за състояние на зареждане наличният остатъчен капацитет винаги се вижда директно.

 • Повече цикли на зареждане

  Новите бързозарядни устройства TCL 6 и SCA 8 с индикация за състоянието на зареждане зареждат бързо и щадящо. Наред със своята компактна конструкция те впечатляват с практично приспособление за навиване на кабела и възможност за лесно закрепване на стена. Допълнително те са изключително здрави поради изцяло отлятата електроника. Бързозарядното устройство SCA 8 разполага освен това с AIRSTREAM технологията, която чрез целенасочено охлаждане на акумулаторната батерия скъсява процеса на зареждане с до 65 %. Светодиодна индикация върху уреда информира за остатъчното време на зареждане в минути и за статуса на зареждане.

 • Просто комуникативен

  Bluetooth® акумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Вluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната машина автоматично. Така се възползвате и при работа с акумулаторни машини на Festool от общата система без прах на Festool.

Основни места на приложение

 • Прецизно потапящо рязане до 55 mm дебелина на материала
 • Перфектно скъсяване на дължината на вътрешни врати - водещ линеал с потапящ трион
 • Рязане на отвори във врати и кухненски работни плотове
 • Изработка на разширителни фуги в паркет, както и на Schattenfugen
 • Разкрояване на платна
 • Комфортна работа със засмукване – Bluetooth® акумулаторната батерия стартира съвместимата с Bluetooth® мобилна прахосмукачка в AUTO режим автоматично

Работни спецификации

 • Антистатична функция

  Мобилни промишлени прахосмукачки и машини с "Антистатик" срещу стат. електр. при раб.

 • MMC Electronic Multi-материал-Control

  Подходяща работа спрямо материала: Модерната и високо-производителна електроника "Multi Material Control" с регулируем, константен въртящ момент и контрол на температурата.

 • Защита от стърготини

  Патентован предпазител срещу зачепване за двустранно рязане без чеплък.

 • FastFix

  Улеснява смяната на приставките при фрезоване, рязане, рендосване, шлайфане, пробиване и завинтване.

 • Водеща система

  Патентована система водачи за сигурна работа с режещи и фрезови инструменти.

 • CLEANTEC

  Интегриран байонетен затвор като свързващ елемент между прахосмукачката и инструмента.

 • Литиево-йонна акумулаторна батерия

  Оборудване с мощни литиево-йонни акумулаторни батерии.

 • EC-TEC мотор

  Концепцията за задвижване EC-TEC дава необикновено разгръщане на силата при минимална възможна консумация на енергия.

 • Бърза спирачка

  За сигурна работа при рендосване, рязане и фрезоване.

 • AIRSTREAM

  По-бърза повторна употреба на акумулаторните батерии благодарение на АIRSTREAM технологията (охлаждаща функция, за да бъде възможна по-бързо повторна употреба на батерията) и видимо по-висок капацитет на зареждане

 • Bluetooth®

  Bluetooth® комуникация от акумулаторната батерия и прахосмукачката.

Технически данни

Напрежение на батерията
18/36 V
Обороти при свободен ход
2650 - 3800/5200 min⁻¹
Диаметър на режещия диск
160,00 mm
Ъглов диапазон
-1 - 47 °
Дълбочина на рязане
0 - 55 mm
Дълбочина на рязане при 45°
43 mm
Присъединяване на прахоизсмукване Ø
27/36 mm
Капацитет на акумулаторна батерия Li Ion
5,20 Ач
Тегло 1x18V/2x18V
4,6/5,3 kg

Стойности на шум и вибрации

Рязане на дърво: Обща средна стойност на трептене aч
2,50 m/s²
Рязане на дърво: A-стойност ниво на звука LpA
95,00 dB(A)
Рязане на дърво: Коефициент на несигурност (шум) K
5,00 dB
Рязане на дърво: A-стойност върхова мощност на звука LWA
106,00 dB(A)
Рязане на дърво: Коефициент на несигурност (вибрации) K
2,00 m/s²
Рязане на метал: A-стойност ниво на звука LpA
95,00 dB(A)
Рязане на метал: Обща средна стойност на трептене aч
2,50 m/s²
Рязане на метал: Коефициент на несигурност (вибрации) K
2,00 m/s²
Рязане на метал: A-стойност върхова мощност на звука LWA
106,00 dB(A)
Рязане на метал: Коефициент на несигурност (шум) K
5,00 dB

Съдържание на доставката TSC 55 Li 5,2 REBI-Plus/XL-SCA

Инструмент

Акумулаторен потъващ циркулярен трион

 • Принадлежности
  Акумулаторна батерия

  BP 18 Li 5,2 ASI

 • Принадлежности
  Бързозарядно устройство

  SCA 8

 • Принадлежности
  Циркулярен диск с финни зъби

  160x2,2x20 W48

 • Принадлежности
  Торба за улавяне на прах

  SB-TSC

Принадлежности

 • Шина направляваща FS 3000/2

  Номер за поръчка: 491501

 • Шина направляваща FS 2700/2

  Номер за поръчка: 491937

 • Паралелна странична опора PA-TS 55

  за TS 55, TS 55 R, TSC 55

  Номер за поръчка: 491469

 • Торба за улавяне на прах SB-TSC

  за TSC 55, HKC 55

  Номер за поръчка: 500393

 • Шина направляваща FS 1400/2

  Номер за поръчка: 491498

 • Стопер-ограничител FS-RSP

  за TS 55, TS 55 R, TSC 55, TS 75, HKC 55, HK 55, ATF 55, AP 55, AT 65, AP 65, AP 85

  Номер за поръчка: 491582

 • Шина направляваща FS 2400/2

  Номер за поръчка: 491502

 • Шина направляваща FS 800/2

  Номер за поръчка: 491499

 • Покритие ABSA-TS 55

  за TS 55, TS 55 R, TSC 55

  Номер за поръчка: 491750

 • Защита срещу зачепване SP-TS 55 R/5

  за TS 55 R, TSC 55

  Номер за поръчка: 499011

 • Бързозарядно устройство TCL 6

  за всички литиево-йонни акумулаторни батерии (с изключение на CXS/TXS)

  Номер за поръчка: 201135

 • Бързозарядно устройство SCA 8

  за всички литиево-йонни акумулаторни батерии (с изключение на CXS/TXS)

  Номер за поръчка: 200178


 • Защита срещу зачепване SP-TS 55 R/5

  за TS 55 R, TSC 55

  Номер за поръчка: 499011

 • Циркулярен диск с финни зъби 160x2,2x20 W48

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 491952

 • циркулярен диск Panter 160x2,2x20 PW12

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 496301

 • Циркулярен диск - универсален 160x2,2x20 W28

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 496302

 • Циркулярен диск 160x2,2x20 TF52

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 496306

 • Циркулярен диск 160x2,2x20 TF48

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 496308

 • Диамантен циркулярен диск 160x2,2x20 DIA4

  за TS 55 R, TSC 55

  Номер за поръчка: 201910

 1. Препоръчителна цена. Цените на дребно могат да са различни.