- Моля, изберете -
Купете онлайн

Изберете онлайн магазин, ще бъдете директно препратени

{{'На разположение в {0} онлайн магазин'.format(ctrl.counter)}} {{'На разположение в {0} онлайн магазини'.format(ctrl.counter)}}
Локален търговец

Открийте Вашия стационарен търговец бързо и лесно с нашето търсене на търговец

За търсене на търговец

Акумулаторен ръчен циркулярен трион HKC 55 Li 5,2 EBI-Set-SCA-FSK 420

Номер за поръчка 575735
HKC 55 Li EB-Basic HKC 55 Li EB-Basic-FSK 420 HKC 55 Li 5,2 EBI-Plus-SCA HKC 55 Li 5,2 EBI-Set-SCA-FSK 420

Варианти на комплекти

За търсене на търговец

Обем на доставката и варианти

Акумулаторен ръчен циркулярен трион HKC 55
 • Тази машина

  Акумулаторен ръчен циркулярен трион HKC 55 Li 5,2 EBI-Set-SCA-FSK 420
  1517,00 без ДДС
  1820,40 с ДДС
  обем на доставката

  2x  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW стандартен режещ диск W18 1x 

  подравняваща шина FSK 420 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 4 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторен ръчен циркулярен трион HKC 55 Li EB-Basic
  704,00 без ДДС
  844,80 с ДДС
  обем на доставката

  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI 1x 

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW стандартен режещ диск W18 1x 

  подравняваща шина FSK 420 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 4 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторен ръчен циркулярен трион HKC 55 Li EB-Basic-FSK 420
  961,00 без ДДС
  1153,20 с ДДС
  обем на доставката

  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI 1x 

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW стандартен режещ диск W18 1x 

  подравняваща шина FSK 420 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 4 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторен ръчен циркулярен трион HKC 55 Li 5,2 EBI-Plus-SCA
  1261,00 без ДДС
  1513,20 с ДДС
  обем на доставката

  2x  Акумулаторна батерия BP 18 Li 5,2 ASI

  бързозарядно устройство SCA 8 1x 

  HW стандартен режещ диск W18 1x 

  подравняваща шина FSK 420 1x 

  Шестогран ключ SW 5 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 4 T-LOC

Независим във всяка ситуация.

Независимо дали на покрива или на земята, дали за точни при повторение ъглови разрези и разрези по шина в комбинация с направляващи шини FSK и направляващи шини FS или прецизни разрези под наклон , акумулаторният ръчен циркулярен трион HKC 55 показва какво могат да правят днес модерните ръчни циркулярни триони. Чрез своето многообразие, гъвкавата възможност за приложение и максималната прецизност, ден след ден отново. Комфортна работа с Festool мобилна прахосмукачка осигуряват Bluetooth® акумулаторните батерии на Festool: в комбинация със съвместима с Bluetooth® мобилна прахосмукачка на Festool - автоматичен стрт на прахосмукачката в режим AUTO, когато акумулаторният ръчен циркулярен трион се стартира.

 • Мобилност и независимост благодарение на мощна 18 В литиево-йонна акумулаторна батерия и присъединяване към подравняваща шина
 • Безчетков EC-TEC мотор в комбинация с литиево-йонни акумулаторни батерии за максимално добри резултати при рязане
 • В комбинация с подравняваща шина: бързо, мобилно провеждане на подравняващи разрези под точен ъгъл
 • Сигурно и удобно водене чрез настройка на дълбочианата на рязане с потъваща функция, махален защитен капак и водещ клин
 • Регулиране на ъгъла на рязане от 0 до 50°
 • Сигурно и безупречно право рязане с водеща шина
 • Комфортно изсмукване: Aкумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на HKC 55 автоматично

Продуктови особености

 • По-бързо за по-добър резултат:

  Максимална мощност при рязане до 55 мм и издръжливост чрез комбинацията от безчетков ЕС-ТЕС мотор и 5,2 Ач Li-Ion Bluetooth® акумулаторна батерия.

 • Комфортно и сигурно:

  Сигурно водене - благодарение на регулирането на дълбочината на рязане с функция за потъване, дистанционно управление на подвижен предпазител, разклинващ клин и настройка на ъгъла от 0 до 50°.

 • По-добре в система:

  Един за всички - литиево-йонните Bluetooth® акумулаторни батерии 5,2 Ач на HKC 55 могат да се използват във всички акумулаторни уреди от същия клас. И обратно. Освен това те комуникират през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартират мобилната прахосмукачка при включване на HKC 55 автоматично.

Детайли на продукта

 • Концентрирана мощност

  Комбинацията от 18 В литиево-йонна AIRSTREAM акумулаторна батерия и безчетков EC-TEC мотор с интегрирано управление на мотора осигурява впечатляваща мощност при рязане. Независими от ел. захранване, контакт и кабел.

 • За повече мобилност при работа по дървени конструкции

  акумулаторният ръчен циркулярен трион HKC 55 с подравняваща шина FSK показва, какво може да прави един циркуляр на покрива днес.

 • HKC 55. Повече независимост, повече прецизност

  С 18 В литиево-йонна AIRSTREAM акумулаторна батерия, EC-TEC мотор и подравняваща шина FSK акумулаторният ръчен циркулярен трион HKC 55 осигурява точни и повторяеми ъглови срязове. Практически навсякъде. И практически във всяка ситуация.

 • Система за бързо присъединяване

  HKC 55 може като на игра да се свърже с доставяната в три дължини подравняваща шина FSK. Така с едно движение получавате мобилна, лесна за работа система за подравняване и рязане за прецизни и точни до ъгъл разрези.

 • Ограничителната система

  Неподвижният болт и регулируемият упор правят възможни точни повтаряеми разрези под ъгъл от -60° до +60°. Най-често използваните стойности на ъгъла на рязане са фиксирани върху шината за лесна работа.

 • Функция за връщане назад

  За да осигурява постоянна готовност за работа, подравняващата шина разполага с опорен плъзгач и интегрирана еластична лента, която автоматично връща HK 55 в изходна позиция.

 • Много лесно регулиране на дълбочината

  Просто стиснете лостчето и настройте желаната дълбочина на рязане по добре видимата и четлива скала, отпуснете лоста и сте готови. Потъващите разрези лесно и удобно могат да бъдат направени на предварително зададена дълбочина.

 • Дистанционно управление на махалния защитен капак

  За добра видимост върху режещия нож махалният защитен капак може да се премести от предната ръчка назад и така режещият нож да се освободи. Така ръцете винаги остават на безопасна дистанция от режещия нож.

 • Водещ клин за висока сигурност

  Водещият клин прави възможно безпроблемното и безопасно рязане без усилия. Тъй като той е интегриран в пружинно лагеруван подвижен предпазител, без проблеми са възможни сигурните потъващи разрези.

 • Визьор и показалец на разреза

  Отворената конструкция и визьорът от вътрешната страна предоставят добра видимост към разреза и режещия нож. Маркировка указваща къде ще бъде разреза допълнително увеличава прецизността.

 • Системата за смяна на режещия нож FastFix

  Бързо, без инструмент и с една ръка. Спестява време и повишава качеството, защото така работа с режещ диск избран в зависимост от материала се превръща в нещо естествено.

 • Разчертаването = разреза

  Точна работа и при разрези под ъгъл до 50°. При работа с HKC 55 в комбинация с направляваща или подравняваща шина разчертаният ръб и при скосено рязане винаги остава ръба на рязане.

 • Навсякъде чисти, точни, повтаряеми разрези

  Подравняваща система за рязане, за да се постигнат прецизни разрези под ъгъл.

 • Точно водене

  Своята многостранност HKC 55 доказва и в комбинация със системата от направляващи шини на Festool. Така например изолационните плоскости могат да се разрязват бързо и точно с използване на FS 1400/2.

 • Да се хвалиш не с Ач, а с мощност

  Новата литиево-йонна 5,2 Ач акумулаторна батерия нa Festool с AIRSTREAM. Новата технология AIRSTREAM гарантира по-бърза повторна употреба на акумулаторната батерия и така работа без прекъсвания – дори и при енергийноинтензивни приложения, като напр. рязане. Защото новите акумулаторни батерии разполагат с интегриран охлаждащ канал, чрез който времето на охлаждане и по този начин целият процес на зареждане се скъсяват с до 65% в комбинация с новото бързозарядно устройство SCA 8. В допълнение винаги те са изключително издръжливи с интегрирана гумена рамка за защита на обработваемия детайл и акумулаторната батерия и благодарение на индикацията за състояние на зареждане наличният остатъчен капацитет винаги се вижда директно.

 • Новите бързозарядни устройства TCL 6 и SCA 8 с AIRSTREAM технология

  Новите бързозарядни устройства TCL 6 и SCA 8 с индикация за състоянието на зареждане зареждат бързо и щадящо. Наред със своята компактна конструкция те впечатляват с практично приспособление за навиване на кабела и възможност за лесно закрепване на стена. Допълнително те са изключително здрави поради изцяло отлятата електроника. Бързозарядното устройство SCA 8 разполага освен това с AIRSTREAM технологията, която чрез целенасочено охлаждане на акумулаторната батерия скъсява процеса на зареждане с до 65 %. Светодиодна индикация върху уреда информира за остатъчното време на зареждане в минути и за статуса на зареждане.

 • Просто комуникативен

  Bluetooth® акумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Вluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната машина автоматично. Така се възползвате и при работа с акумулаторни машини на Festool от общата система без прах на Festool.

Основни места на приложение

 • Надлъжни и напречни разрези до 55 мм дебелина
 • Идеална за мобилно приложение на строителната площадка
 • Рязане на летви за покрив
 • Рязане на дъски за куфраж
 • Рязане на дъски
 • Разкрояване на плоскости
 • Комфортна работа със засмукване – Bluetooth® акумулаторната батерия стартира съвместимата с Bluetooth® мобилна прахосмукачка в AUTO режим автоматично

Работни спецификации

 • Антистатична функция

  Мобилни промишлени прахосмукачки и машини с "Антистатик" срещу стат. електр. при раб.

 • Електроника

  Регулируеми обороти на въртене за напасване към материала при работа

 • FastFix

  Улеснява смяната на приставките при фрезоване, рязане, рендосване, шлайфане, пробиване и завинтване.

 • Водеща система

  Патентована система водачи за сигурна работа с режещи и фрезови инструменти.

 • Подравняващи шини

  Подравняваща система за рязане, която стабилно свързва машина и подравняваща шина за повтарящи се разрези с прецизен ъгъл.

 • CLEANTEC

  Интегриран байонетен затвор като свързващ елемент между прахосмукачката и инструмента.

 • Литиево-йонна акумулаторна батерия

  Оборудване с мощни литиево-йонни акумулаторни батерии.

 • EC-TEC мотор

  Концепцията за задвижване EC-TEC дава необикновено разгръщане на силата при минимална възможна консумация на енергия.

 • Бърза спирачка

  За сигурна работа при рендосване, рязане и фрезоване.

 • AIRSTREAM

  По-бърза повторна употреба на акумулаторните батерии благодарение на АIRSTREAM технологията (охлаждаща функция, за да бъде възможна по-бързо повторна употреба на батерията) и видимо по-висок капацитет на зареждане

 • Bluetooth®

  Bluetooth® комуникация от акумулаторната батерия и прахосмукачката.

Технически данни

Напрежение на батерията
18 V
Обороти при свободен ход
4 500 min⁻¹
Диаметър на режещия диск
160,00 mm
Ъглов диапазон
0 - 50 °
Дълбочина на рязане 0°; 90°
0 - 55 mm
Дълбочина на рязане при 45°/50°
42/38 mm
Присъединяване на прахоизсмукване Ø
27/36 mm
Капацитет на акумулаторна батерия Li Ion
5,20 Ач
Тегло с Li Ion
4,10 kg

Стойности на шум и вибрации

Рязане на дърво: Обща средна стойност на трептене aч
2,50 m/s²
Рязане на дърво: A-стойност ниво на звука LpA
96,00 dB(A)
Рязане на дърво: Коефициент на несигурност (шум) K
4,00 dB
Рязане на дърво: A-стойност върхова мощност на звука LWA
107,00 dB(A)
Рязане на дърво: Коефициент на несигурност (вибрации) K
2,00 m/s²
Рязане на метал: A-стойност ниво на звука LpA
96,00 dB(A)
Рязане на метал: Обща средна стойност на трептене aч
2,50 m/s²
Рязане на метал: Коефициент на несигурност (вибрации) K
2,00 m/s²
Рязане на метал: A-стойност върхова мощност на звука LWA
107,00 dB(A)
Рязане на метал: Коефициент на несигурност (шум) K
4,00 dB

Съдържание на доставката HKC 55 Li 5,2 EBI-Set-SCA-FSK 420

Инструмент

Акумулаторен ръчен циркулярен трион

 • Принадлежности
  Акумулаторна батерия

  BP 18 Li 5,2 ASI

 • Принадлежности
  Бързозарядно устройство

  SCA 8

 • Принадлежности
  Стандартно платно на резачка

  160x1,8x20 W18

 • Принадлежности
  Подравняваща шина

  FSK 420

Принадлежности

 • Шина направляваща FS 800/2

  Номер за поръчка: 491499

 • Шина направляваща FS 1080/2

  Номер за поръчка: 491504

 • Шина направляваща FS 1400/2

  Номер за поръчка: 491498

 • Шина направляваща FS 1900/2

  Номер за поръчка: 491503

 • Шина направляваща FS 2400/2

  Номер за поръчка: 491502

 • Шина направляваща FS 2700/2

  Номер за поръчка: 491937

 • Шина направляваща FS 3000/2

  Номер за поръчка: 491501

 • Шина направляваща FS 5000/2

  Номер за поръчка: 491500

 • Стопер-ограничител FS-RSP

  за TS 55, TS 55 R, TSC 55, TS 75, HKC 55, HK 55, ATF 55, AP 55, AT 65, AP 65, AP 85

  Номер за поръчка: 491582

 • Торба за улавяне на прах SB-TSC

  за TSC 55, HKC 55

  Номер за поръчка: 500393

 • Подравняваща шина FSK 250

  за HKC 55, HK 55, HK 85

  Номер за поръчка: 769941

 • Подравняваща шина FSK 420

  за HKC 55, HK 55, HK 85

  Номер за поръчка: 769942


 • Стандартно платно на резачка 160x1,8x20 W18

  за HKC 55, HK 55

  Номер за поръчка: 500458

 • Циркулярен диск с финни зъби 160x1,8x20 W32

  за HKC 55, HK 55

  Номер за поръчка: 500459

 • циркулярен диск Panter 160x1,8x20 PW12

  за HKC 55, HK 55

  Номер за поръчка: 500460

 • Циркулярен диск 160x2,2x20 TF52

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 496306

 • Циркулярен диск 160x2,2x20 TF48

  за TS 55, TSC 55, ATF 55, AP 55

  Номер за поръчка: 496308

 1. Препоръчителна цена. Цените на дребно могат да са различни.