- Моля, изберете -
Купете онлайн

Изберете онлайн магазин, ще бъдете директно препратени

{{'На разположение в {0} онлайн магазин'.format(ctrl.counter)}} {{'На разположение в {0} онлайн магазини'.format(ctrl.counter)}}
Локален търговец

Открийте Вашия стационарен търговец бързо и лесно с нашето търсене на търговец

За търсене на търговец

Акумулаторна делта-шлайф машина DTSC 400 Li 3,1 I-Plus

НОВО
Номер за поръчка 575710
DTSC 400 Li-Basic DTSC 400 Li 3,1 I-Plus DTSC 400 Li 3,1 I-Set

Варианти на комплекти

За търсене на търговец

Обем на доставката и варианти

Акумулаторна делта-шлайф машина DTSC 400
 • Тази машина

  Акумулаторна делта-шлайф машина DTSC 400 Li 3,1 I-Plus
  961,00 без ДДС
  1153,20 с ДДС
  обем на доставката

  2x  акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 ERGO-I

  бързозарядно устройство TCL 6 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  Мрежов адаптер ACA 18V ERGO (вкл. plug it кабел) 1x 

  работен плот StickFix 100 x 150 мм 1x 

  торба за улавяне на прах Longlife 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 2 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторна делта-шлайф машина DTSC 400 Li-Basic
  567,00 без ДДС
  680,40 с ДДС
  обем на доставката

  акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 ERGO-I 1x 

  бързозарядно устройство TCL 6 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  Мрежов адаптер ACA 18V ERGO (вкл. plug it кабел) 1x 

  работен плот StickFix 100 x 150 мм 1x 

  торба за улавяне на прах Longlife 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 2 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторна делта-шлайф машина DTSC 400 Li 3,1 I-Set
  1216,00 без ДДС
  1459,20 с ДДС
  обем на доставката

  2x  акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 ERGO-I

  бързозарядно устройство TCL 6 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  Мрежов адаптер ACA 18V ERGO (вкл. plug it кабел) 1x 

  работен плот StickFix 100 x 150 мм 1x 

  торба за улавяне на прах Longlife 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS-COMBI 2

Ергономичната акумулаторна делта - шлайфмашина.

Новите акумулаторни компактни шлайфмашини RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 осигуряват уникална мобилност и свобода на движение при работа. Мощната 18 V Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия с 3,1 Aч гарантира мощност както от контакт. И е ключова за изключително компактна конструкция с балансирано разпределение на теглото и перфектна ергономия при само 1,4 кг тегло. Цялостната система за прахоизсмукване в комбинация с торбата за улавяне на прах Longlife позволяват гъвкаво водене на машината – без умора и над главата, отвесно и на труднодостъпни места. Bluetooth® акумулаторната батерия се грижи за лесна работа в комбинация със съвместима с Bluetooth® Festool мобилна прахосмукачка и се грижи за това, прахосмукачката в AUTO режим да стартира при стартиране на акумулаторната шлайф машина. За неограничено време на работа акумулаторната батерия може да се смени с plug it мрежов адаптер – идеална за стационарни употреби и в комбинация с Festool мобилна прахосмукачка.

 • Мобилно и без умора: без кабел и маркуч, с перфектна ергономия, по-малка височина и само 1,4 кг тегло
 • Мощно: 18 В акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия EC-TEC мотор осигурява мощност като захранвана с ел. ток.
 • Без прекъсване: благодарение на акумулаторните батерии с 3,1 Aч капацитет, които работят по-дълго, отколкото се зареждат
 • Неограничено време за работа: за да не се прекъсва работа, батерията може да бъде заменена с адаптер за ел. захранване (включен в комплект и наличен като аксесоар)
 • Без прах и здравословно: с торба за улавяне на прах Longlife от екстра дълготраен полиестерен флис или в комбинация с мобилна прахосмукачка Festool
 • По-малко допълнителна довършителна работа: PROTECTOR за щадящо шлайфане по дължината на прозорци, рамки и ламперии
 • Комфортно изсмукване: Aкумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната шлайф машина автоматично

Продуктови особености

 • Комфортно и сигурно:

  Ергономична работа без кабел – благодарение на 18 В Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия и компактна конструкция. Независими от електрическата мрежа и работа без умора при всякакви области на приложение.

 • По-бързо за по-добър резултат:

  За издръжливо шлайфане без прекъсване като от контакт се грижи мощната 18 В Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия в комбинация с безчетков мотор EC-TEC.

 • По-добре в система:

  За пълна гъвкавост в комбинация с Festool мобилни прахосмукачки се грижи 18 В Bluetooth® Ergо акумулаторна батерия: Тя комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като допълнителна принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегрирана) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната шлайф машина автоматично. За неограничено време на работа при стационарно използване е налице plug it мрежовия адаптер, който лесно се сменя с акумулаторна батерия (включен в комплекта и може да се поръча като принадлежност).

Детайли на продукта

 • Максимално мобилно

  Работа без умора над нивото на главата, отвесно или на трудно достъпни места – без мрежови кабел и маркуч, перфектна ергономия и само 1,4 кг тегло (включително акумулаторната батерия), перфектно балансирано разпределение на теглото и ниска височина на конструкцията.

 • Силно и издръжливо

  За издръжливо шлайфане и мощност като от контакт се грижи мощната 18 В Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия ЕС-ТЕС мотор.

 • Работете без прекъсване

  Благодарение на Bluetooth® aкумулаторните батерии с капацитет от 3,1 А1, които работят по-дълго от времето за тяхното зареждане.

 • Просто комуникативен

  Bluetooth® Ergo акумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Вluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната машина автоматично. Така се възползвате и при работа с акумулаторна шлайф машина от общата система без прах на Festool.

 • Уникално: с акумулаторна батерия или кабел

  За всякакви приложения, които изискват още по-продължителна работа, 18 V Bluetooth® Ergo акумулаторната батерия може да се смени с plug it мрежов адаптер (включен в комплекта и може да се поръча като принадлежност). В комбинация с plug it кабел вече имате електрическа машина с неограничено време на работа – идеална в комбинация с мобилна прахосмукачка на Festool.

 • Без прах и по-здравословно

  С Longlife торбата за улавяне на прах (с възможност за изпразване и повторна употреба) от екстра дълготраен полиестерен флис или в комбинация с мобилна прахосмукачка Festool).

 • Сигурно изсмукване с новата съединителна система СLEANTEC

  Интегрираният байонетен затвор свързва присъединителната муфа на торбата за прах или на засмукващия маркуч сигурно и бързо със смукателния щуцер на електрическата машина. И може да се сваля също толкова бързо. Кога да стане това – решавате вие, а не случайността

 • Лежи перфектно в ръката

  Удобен захват благодарение на меката дръжка и ергономичният перфектно позициониран пусков ключ за работа с лява или дясна ръка.

 • По-малко допълнителна довършителна работа

  PROTECTOR за щадящо шлайфане по дължината на прозорци, дограми, ламперии.

 • По-добре в система

  За перфектно качество на повърхностите всеки детайл играе роля. Ето защо Festool предлага шкурки, които са подходящи за всяко приложение и всеки материал. За гарантирано рентабилна работа с безупречни резултати от грубо до фино шлайфане.

 • Направено за най-тежки приложения

  Изключително здрави и дълготрайни, а разбира се и с три години пакет SERVICE all-inclusive. Регистрирайте машината и се насладете на всички предимства на SERVICE all-inclusive. Всички услуги от SERVICE all-inclusive важат и за акумулаторни батерии и зарядни устройства.

Основни места на приложение

 • Безкабелно шлайфане там, където няма свързване към електрическата мрежа или където това е трудно (напр. на открито, на скелето)
 • Мобилна работа, когато мрежовият кабел и засмукващият маркуч силно пречат при употребата (напр. вертикални повърхности, шлайфане над нивото на главата, изчистване на ръбове...)
 • Идеална при вертикални площи или работа над глава
 • Шлайфане с една ръка за малки и тесни площи
 • Отшлайфане на бои и лакове по рамки на прозорци, каси на врати и покривни корнизи
 • с plug it мрежовия адаптер като шлайфмашина с неограничено време на работа в електрически режим на постоянна работа - идеално в комбинация с мобилна прахосмукачка Festool в затворени помещения
 • Комфортна работа със засмукване – Bluetooth® акумулаторната батерия стартира съвместимата с Bluetooth® мобилна прахосмукачка в AUTO режим автоматично

Работни спецификации

 • Антистатична функция

  Мобилни промишлени прахосмукачки и машини с "Антистатик" срещу стат. електр. при раб.

 • EC-TEC мотор

  Концепцията за задвижване EC-TEC дава необикновено разгръщане на силата при минимална възможна консумация на енергия.

 • Литиево-йонна акумулаторна батерия

  Оборудване с мощни литиево-йонни акумулаторни батерии.

 • StickFix STF

  Бърза закопчаваща концепция за прикрепянето на шкурката, без лепене, за по-голяма икономичност.

 • MMC Electronic Multi-материал-Control

  Подходяща работа спрямо материала: Модерната и високо-производителна електроника "Multi Material Control" с регулируем, константен въртящ момент и контрол на температурата.

 • CLEANTEC

  Интегриран байонетен затвор като свързващ елемент между прахосмукачката и инструмента.

 • plug it

  Мрежов кабел, сменяем с предпазно заключване за бързо преоборудване.

 • Спиране на вибрациите

  Патентовано балансиране VS за оптимално спокойна работа при шлайфане и по този начин за здравословни условия на работа.

 • Работен плот MPE

  Плотове за шлайфане от износоустойчив материал.

 • Турбо прахоизсмукване

  Турбо прахоизсмукването осигурява чист, обезпрашен въздух и свободна видимост при работа.

 • Протектор

  Предпазва работния плот и работния детайл при шлайфане близо до ръба.

 • Bluetooth®

  Bluetooth® комуникация от акумулаторната батерия и прахосмукачката.

Технически данни

Напрежение на батерията
18 V
Капацитет на акумулаторна батерия Li Ion
3,10 Ач
Обороти при свободен ход
6 000 - 10 000 min⁻¹
Ход на шлифоване
2,00 mm
Сменяема подложка
100 x 150 mm
Присъединяване на прахоизсмукване Ø
27 mm
Тегло с Li Ion
1,40 kg

Стойности на шум и вибрации

Шлайфане: Обща средна стойност на трептене aч
2,50 m/s²
Шлайфане: Коефициент на несигурност (шум) K
3,00 dB
Шлайфане: Коефициент на несигурност (вибрации) K
2,00 m/s²
Шлайфане: A-стойност ниво на звука LpA
68,00 dB(A)
Шлайфане: A-стойност върхова мощност на звука LWA
79,00 dB(A)

Съдържание на доставката DTSC 400 Li 3,1 I-Plus

Инструмент

Акумулаторна делта-шлайф машина

 • Принадлежности
  Работен плот

  SSH-STF-Delta100x150/7

 • Принадлежности
  Протектор

  PR DTS-R 100x150

 • Принадлежности
  Торба за улавяне на прах Longlife

  SB-Longlife RTS/DTS/ETS

 • Принадлежности
  Акумулаторна батерия

  BP 18 Li 3,1 Ergo-I

 • Принадлежности
  Бързозарядно устройство

  TCL 6

Принадлежности

 • НОВО
  Акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 Ergo-I

  за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

  Номер за поръчка: 202497

 • НОВО
  Акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 Ergo

  за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

  Номер за поръчка: 202499

 • НОВО
  Мрежов адаптер ACA 220-240/18V Ergo

  за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

  Номер за поръчка: 202501

 • Протектор PR DTS-R 100x150

  за DTS 400 REQ, DTSC 400

  Номер за поръчка: 201692

 • Торба за улавяне на прах Longlife SB-Longlife RTS/DTS/ETS

  за RTS 400, RTSC 400, DTS 400, DTSC 400, ETS 125, ETSC 125

  Номер за поръчка: 201693

 • Работен плот SSH-STF-Delta100x150/7

  за DTS 400, DTSC 400, DS 400

  Номер за поръчка: 493723

 • Бързозарядно устройство TCL 6

  за всички литиево-йонни акумулаторни батерии (с изключение на CXS/TXS)

  Номер за поръчка: 201135


Други изпълнения

 • НОВО Новости
  Акумулаторен ъглошлайф AGC 18
  AGC 18-125 Li EB-Basic AGC 18-125 Li 5,2 EB-Plus
 • НОВО Новости
  Акумулаторна система за рязане с диамантен диск DSC-AGC 18 FH
  DSC-AGC 18-125 FH Li EB-Basic DSC-AGC 18-125 FH Li 5,2 EBI-Plus
 • НОВО Новости
  Акумулаторен мултифункционален осцилиращ инструмент VECTURO OSC 18
  OSC 18 Li E-Basic OSC 18 Li E-Basic Set OSC 18 Li 3,1 E-Set OSC 18 Li 3,1 E-Compact
 • НОВО Новости
  Прахосмукачка CLEANTEC CTL MINI I
  CTL MINI I
 • НОВО Новости
  Прахосмукачка CLEANTEC CTL MIDI I
  CTL MIDI I CTM MIDI I
 • НОВО Новости
  Мобилна работилница
  MW 1000 Basic MW 1000
 • НОВО Новости
  Ножове за прободен трион ДЪРВО
  STS-Sort/25 W S 75/4/5 S 75/4/25 S 75/4/100 S 105/4/5 S 75/4 FSG/5 S 75/4 FSG/20 S 105/4 FSG/5 S 105/4 FSG/20 S 145/4 FSG/5 S 75/2,8/5 S 75/2,8/20 S 105/2,8/5 S 105/2,8/20 S 145/2,8/5 S 75/1,4 K/5 S 75/4 K/5 S 75/4 K/20 S 75/2,5/5 S 75/2,5/25 S 75/2,5/100 S 75/2,5 R/5
 • НОВО Новости
  Ножове за прободен трион ПЛАСТМАСА
  HS 75/3 BI/5 S 75/1,5/5 HM 90/3,3
 • НОВО Новости
  Ножове за прободен трион МЕТАЛ
  HS 75/1,2 BI/5 HS 75/1,2 BI/20 HS 105/1 BI/5 HS 155/1,2 BI/5
 • НОВО Новости
  Ножове за прободен трион СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ
  HM 75/4,5 R 54 G Riff S 155/W/3
 • НОВО Новости
  Предфилтър CT-VA
  CT-VA-20
 • НОВО Новости
  Шаблон за работни плотове
  APS 900/2
 • НОВО Новости
  Шкурка кръгла StickFix Ø 225 мм за гипсова и дисперсионна шпакловка
  STF D225 P80 GR S/25 STF D225 P100 GR S/25 STF D225 P120 GR S/25 STF D225 P150 GR S/25 STF D225 P180 GR S/25 STF D225 P240 GR S/25 STF D225 P320 GR S/25 STF D225 P400 GR S/25
 • НОВО Новости
  Свредла за перфоратор SDS-plus
  SDS-Set D5-D12/7
 • НОВО Новости
  Акумулаторен трион за изолационни материали ISC 240
  ISC 240 Li EB-Basic ISC 240 Li 3,1 EBI-Compact ISC 240 Li 5,2 EBI-Plus ISC 240 Li 5,2 EBI-Set-FS
 • НОВО Новости
  Съединение за фреза за дибли DOMINO
  KV D8/50 KV-LR32 D8/50 MSV D8/25 MSV-LR32 D8/25 KV-SYS D8 BS-KV D15
 • НОВО Новости
  Bluetooth® дистанционно управление и Bluetooth® модул
  CT-F I/M-Set CT-F I
 • НОВО Новости
  MINI-SYSTAINER T-LOC
  SYS-MINI 1 TL TRA SYS-CE MINI 1 TL TRA SYS-MINI 1 TL TRA UNI
 • НОВО Новости
  Принадлежности за STL 450
  ST-BAG ST DUO 200 AD-ST DUO 200
 • НОВО Новости
  Акумулаторна ексцентършлайф машина ETSC 125
  ETSC 125 Li-Basic ETSC 125 Li 3,1 I-Plus ETSC 125 Li 3,1 I-Set
 • НОВО Новости
  Акумулаторна делта-шлайф машина DTSC 400
  DTSC 400 Li-Basic DTSC 400 Li 3,1 I-Plus DTSC 400 Li 3,1 I-Set
 • НОВО Новости
  Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400
  RTSC 400 Li-Basic RTSC 400 Li 3,1 I-Plus RTSC 400 Li 3,1 I-Set
 • Новости
  Шкурка на мрежа 80 х 133 мм
  STF 80x133 P80 GR NET/50 STF 80x133 P100 GR NET/50 STF 80x133 P120 GR NET/50 STF 80x133 P150 GR NET/50 STF 80x133 P180 GR NET/50 STF 80x133 P220 GR NET/50 STF 80x133 P240 GR NET/50 STF 80x133 P320 GR NET/50 STF 80x133 P400 GR NET/50 PP-STF 80x133 /2
 • Новости
  Шкурка на мрежа Ø 125 мм
  STF D125 P80 GR NET/50 STF D125 P100 GR NET/50 STF D125 P120 GR NET/50 STF D125 P150 GR NET/50 STF D125 P180 GR NET/50 STF D125 P220 GR NET/50 STF D125 P240 GR NET/50 STF D125 P320 GR NET/50 STF D125 P400 GR NET/50 PP-STF D125 /2
 • Новости
  Шкурка на мрежа Ø 150 мм
  STF D150 P80 GR NET/50 STF D150 P100 GR NET/50 STF D150 P120 GR NET/50 STF D150 P150 GR NET/50 STF D150 P180 GR NET/50 STF D150 P220 GR NET/50 STF D150 P240 GR NET/50 STF D150 P320 GR NET/50 STF D150 P400 GR NET/50 PP-STF D150 /2
 • НОВО Новости
  Шкурка на мрежа Ø 225 мм
  STF D225 P80 GR NET/25 STF D225 P100 GR NET/25 STF D225 P120 GR NET/25 STF D225 P150 GR NET/25 STF D225 P180 GR NET/25 STF D225 P220 GR NET/25 STF D225 P240 GR NET/25 STF D225 P320 GR NET/25 STF D225 P400 GR NET/25
 • Новости
  Контролна лампа STL 450
  STL 450 STL 450-Set
 • Новости
  Радио за строителната площадка SYSROCK BR 10
  BR 10 DAB+ BR 10
 • Новости
  Циркулярен трион с теглещо подаване KAPEX KS 60
  KS 60 E KS 60 E-Set KS 60 E-UG-Set KS 60 E-UG-Set/XL
 • Новости
  Ръчна шлифовачка с дълга дръжка PLANEX easy LHS-E 225
  LHS-E 225 EQ LHS-E 225/CTL36-Set LHS-E 225/CTM36-Set
 • Новости
  Ексцентършлайф машина ETS 125/3
  ETS 125 REQ ETS 125 REQ-Plus
 • Новости
  Делта-шлайфмашина DTS 400
  DTS 400 REQ DTS 400 REQ-Plus
 • Новости
  Вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTS 400
  RTS 400 REQ RTS 400 REQ-Plus
 • Новости
  SYSTAINER SYS-PowerHub
  SYS-PH
 • Новости
  Ръчен циркулярен трион HK 55
  HK 55 EBQ-Plus HK 55 EBQ-Plus-FSK 420 HK 55 EBQ-Plus-FS
 • Новости
  Ръчен циркулярен трион HK 85
  HK 85 EB HK 85 EB-Plus HK 85 EB-Plus-FSK420 HK 85 EB-Plus-FS
 • Новости
  Прожектор SYSLITE DUO
  DUO DUO-Plus DUO-Set
 1. Препоръчителна цена. Цените на дребно могат да са различни.