- Моля, изберете -
Купете онлайн

Изберете онлайн магазин, ще бъдете директно препратени

{{'На разположение в {0} онлайн магазин'.format(ctrl.counter)}} {{'На разположение в {0} онлайн магазини'.format(ctrl.counter)}}
Локален търговец

Открийте Вашия стационарен търговец бързо и лесно с нашето търсене на търговец

За търсене на търговец

Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400 Li 3,1 I-Plus

Номер за поръчка 575731
RTSC 400 Li-Basic RTSC 400 Li 3,1 I-Plus RTSC 400 Li 3,1 I-Set

Варианти на комплекти

За търсене на търговец

Обем на доставката и варианти

Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400
 • Тази машина

  Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400 Li 3,1 I-Plus
  961,00 без ДДС
  1153,20 с ДДС
  обем на доставката

  2x  акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 ERGO-I

  бързозарядно устройство TCL 6 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  Мрежов адаптер ACA 18V ERGO (вкл. plug it кабел) 1x 

  работен плот StickFix 80 x 130 мм 1x 

  торба за улавяне на прах Longlife 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 2 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400 Li-Basic
  567,00 без ДДС
  680,40 с ДДС
  обем на доставката

  акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 ERGO-I 1x 

  бързозарядно устройство TCL 6 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  Мрежов адаптер ACA 18V ERGO (вкл. plug it кабел) 1x 

  работен плот StickFix 80 x 130 мм 1x 

  торба за улавяне на прах Longlife 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS 2 T-LOC

 • Продукт за сравняване

  Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400 Li 3,1 I-Set
  1216,00 без ДДС
  1459,20 с ДДС
  обем на доставката

  2x  акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 ERGO-I

  бързозарядно устройство TCL 6 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  Мрежов адаптер ACA 18V ERGO (вкл. plug it кабел) 1x 

  работен плот StickFix 80 x 130 мм 1x 

  торба за улавяне на прах Longlife 1x 

  Опаковка

  в системен куфар SYSTAINER SYS-COMBI 2

Ергономичната акумулаторна вибрационна шлайфмашина за работа с една ръка RUTSCHER.

Новите акумулаторни компактни шлайфмашини RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 осигуряват уникална мобилност и свобода на движение при работа. Мощната 18 V Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия с 3,1 Aч гарантира мощност както от контакт. И е ключова за изключително компактна конструкция с балансирано разпределение на теглото и перфектна ергономия при само 1,4 кг тегло. Цялостната система за прахоизсмукване в комбинация с торбата за улавяне на прах Longlife позволяват гъвкаво водене на машината – без умора и над главата, отвесно и на труднодостъпни места. Bluetooth® акумулаторната батерия се грижи за лесна работа в комбинация със съвместима с Bluetooth® Festool мобилна прахосмукачка и се грижи за това, прахосмукачката в AUTO режим да стартира при стартиране на акумулаторната шлайф машина. За неограничено време на работа акумулаторната батерия може да се смени с plug it мрежов адаптер – идеална за стационарни употреби и в комбинация с Festool мобилна прахосмукачка.

 • Мобилно и без умора: без кабел и маркуч, с перфектна ергономия, по-малка височина и само 1,4 кг тегло
 • Мощно: 18 В акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия EC-TEC мотор осигурява мощност като захранвана с ел. ток.
 • Без прекъсване: благодарение на акумулаторните батерии с 3,1 Aч капацитет, които работят по-дълго, отколкото се зареждат
 • Неограничено време за работа: за да не се прекъсва работа, батерията може да бъде заменена с адаптер за ел. захранване (включен в комплект и наличен като аксесоар)
 • Без прах и здравословно: с торба за улавяне на прах Longlife от екстра дълготраен полиестерен флис или в комбинация с мобилна прахосмукачка Festool
 • По-малко допълнителна довършителна работа: PROTECTOR за щадящо шлайфане по дължината на прозорци, рамки и ламперии
 • Комфортно изсмукване: Aкумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната шлайф машина автоматично

Продуктови особености

 • Комфортно и сигурно:

  Ергономична работа без кабел – благодарение на 18 В Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия и компактна конструкция. Независими от електрическата мрежа и работа без умора при всякакви области на приложение.

 • По-бързо за по-добър резултат:

  За издръжливо шлайфане без прекъсване като от контакт се грижи мощната 18 В Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия в комбинация с безчетков мотор EC-TEC.

 • По-добре в система:

  За пълна гъвкавост в комбинация с Festool мобилни прахосмукачки се грижи 18 В Bluetooth® Ergо акумулаторна батерия: Тя комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като допълнителна принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегрирана) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната шлайф машина автоматично. За неограничено време на работа при стационарно използване е налице plug it мрежовия адаптер, който лесно се сменя с акумулаторна батерия (включен в комплекта и може да се поръча като принадлежност).

Детайли на продукта

 • Максимално мобилно

  Работа без умора над нивото на главата, отвесно или на трудно достъпни места – без мрежови кабел и маркуч, перфектна ергономия и само 1,4 кг тегло (включително акумулаторната батерия), перфектно балансирано разпределение на теглото и ниска височина на конструкцията.

 • Силно и издръжливо

  За издръжливо шлайфане и мощност като от контакт се грижи мощната 18 В Bluetooth® Ergo акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия ЕС-ТЕС мотор.

 • Работете без прекъсване

  Благодарение на Bluetooth® aкумулаторните батерии с капацитет от 3,1 Ач, които работят по-дълго от времето за тяхното зареждане.

 • Просто комуникативен

  Bluetooth® Ergo акумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Вluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната машина автоматично. Така се възползвате и при работа с акумулаторна шлайф машина от общата система без прах на Festool.

 • Уникално: с акумулаторна батерия или кабел

  За всякакви приложения, които изискват още по-продължителна работа, 18 V Bluetooth® Ergo акумулаторната батерия може да се смени с plug it мрежов адаптер (включен в комплекта или може да се поръча като принадлежност). В комбинация с plug it кабел вече имате електрическа машина с неограничено време на работа – идеална в комбинация с мобилна прахосмукачка на Festool.

 • Без прах и по-здравословно

  С Longlife торбата за улавяне на прах (с възможност за изпразване и повторна употреба) от екстра дълготраен полиестерен флис или в комбинация с мобилна прахосмукачка Festool).

 • Сигурно изсмукване с новата съединителна система СLEANTEC

  Интегрираният байонетен затвор свързва присъединителната муфа на торбата за прах или на засмукващия маркуч сигурно и бързо със смукателния щуцер на електрическата машина. И може да се сваля също толкова бързо. Кога да стане това – решавате вие, а не случайността

 • Лежи перфектно в ръката

  Удобен захват благодарение на меката дръжка и ергономичният перфектно позициониран пусков ключ за работа с лява или дясна ръка.

 • По-малко допълнителна довършителна работа

  PROTECTOR за щадящо шлайфане по дължината на прозорци, дограми, ламперии.

 • По-добре в система

  За перфектно качество на повърхностите всеки детайл играе роля. Ето защо Festool предлага шкурки, които са подходящи за всяко приложение и всеки материал. За гарантирано рентабилна работа с безупречни резултати от грубо до фино шлайфане.

 • Направено за най-тежки приложения

  Изключително здрави и дълготрайни, а разбира се и с три години пакет SERVICE all-inclusive. Регистрирайте машината и се насладете на всички предимства на SERVICE all-inclusive. Всички услуги от SERVICE all-inclusive важат и за акумулаторни батерии и зарядни устройства.

Основни места на приложение

 • Безкабелно шлайфане там, където няма свързване към електрическата мрежа или където това е трудно (напр. на открито, на скелето)
 • Мобилна работа, когато мрежовият кабел и засмукващият маркуч силно пречат при употребата (напр. вертикални повърхности, шлайфане над нивото на главата, изчистване на ръбове...)
 • Идеална при вертикални площи или работа над глава
 • Шлайфане с една ръка за малки и тесни площи
 • Отшлайфане на бои и лакове по рамки на прозорци, каси на врати и покривни корнизи
 • с plug it мрежовия адаптер като шлайфмашина с неограничено време на работа в електрически режим на постоянна работа - идеално в комбинация с мобилна прахосмукачка Festool в затворени помещения
 • Комфортна работа със засмукване – Bluetooth® акумулаторната батерия стартира съвместимата с Bluetooth® мобилна прахосмукачка в AUTO режим автоматично

Работни спецификации

 • Антистатична функция

  Мобилни промишлени прахосмукачки и машини с "Антистатик" срещу стат. електр. при раб.

 • EC-TEC мотор

  Концепцията за задвижване EC-TEC дава необикновено разгръщане на силата при минимална възможна консумация на енергия.

 • CLEANTEC

  Интегриран байонетен затвор като свързващ елемент между прахосмукачката и инструмента.

 • MMC Electronic Multi-материал-Control

  Подходяща работа спрямо материала: Модерната и високо-производителна електроника "Multi Material Control" с регулируем, константен въртящ момент и контрол на температурата.

 • Протектор

  Предпазва работния плот и работния детайл при шлайфане близо до ръба.

 • Работен плот MPE

  Плотове за шлайфане от износоустойчив материал.

 • Спиране на вибрациите

  Патентовано балансиране VS за оптимално спокойна работа при шлайфане и по този начин за здравословни условия на работа.

 • plug it

  Мрежов кабел, сменяем с предпазно заключване за бързо преоборудване.

 • Турбо прахоизсмукване

  Турбо прахоизсмукването осигурява чист, обезпрашен въздух и свободна видимост при работа.

 • StickFix STF

  Бърза закопчаваща концепция за прикрепянето на шкурката, без лепене, за по-голяма икономичност.

 • Литиево-йонна акумулаторна батерия

  Оборудване с мощни литиево-йонни акумулаторни батерии.

 • Bluetooth®

  Bluetooth® комуникация от акумулаторната батерия и прахосмукачката.

Технически данни

Напрежение на батерията
18 V
Капацитет на акумулаторна батерия Li Ion
3,10 Ач
Обороти при свободен ход
6 000 - 10 000 min⁻¹
Работни ходове
12 000 - 20 000 min⁻¹
Ход на шлифоване
2,00 mm
Сменяема подложка
80 x 130 mm
Присъединяване на прахоизсмукване Ø
27 mm
Тегло с Li Ion
1,40 kg

Стойности на шум и вибрации

Шлайфане: Обща средна стойност на трептене aч
3,00 m/s²
Шлайфане: Коефициент на несигурност (шум) K
3,00 dB
Шлайфане: Коефициент на несигурност (вибрации) K
2,00 m/s²
Шлайфане: A-стойност ниво на звука LpA
68,00 dB(A)
Шлайфане: A-стойност върхова мощност на звука LWA
79,00 dB(A)

Съдържание на доставката RTSC 400 Li 3,1 I-Plus

Инструмент

Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER

 • Принадлежности
  Работен плот

  SSH-STF-80x130/12

 • Принадлежности
  Протектор

  PR RTS-R 80x133

 • Принадлежности
  Торба за улавяне на прах Longlife

  SB-Longlife RTS/DTS/ETS

 • Принадлежности
  Акумулаторна батерия

  BP 18 Li 3,1 Ergo-I

 • Принадлежности
  Бързозарядно устройство

  TCL 6

Принадлежности

 • Акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 Ergo-I

  за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

  Номер за поръчка: 202497

 • Акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 Ergo

  за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

  Номер за поръчка: 202499

 • Мрежов адаптер ACA 220-240/18V Ergo

  за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125

  Номер за поръчка: 202501

 • Протектор PR RTS-R 80x133

  за RTS 400 REQ, RTSC 400

  Номер за поръчка: 201691

 • Торба за улавяне на прах Longlife SB-Longlife RTS/DTS/ETS

  за RTS 400, RTSC 400, DTS 400, DTSC 400, ETS 125, ETSC 125

  Номер за поръчка: 201693

 • Работен плот SSH-STF-80x130/12

  за RTS 400, RS 400, RTSC 400

  Номер за поръчка: 489252

 • Бързозарядно устройство TCL 6

  за всички литиево-йонни акумулаторни батерии (с изключение на CXS/TXS)

  Номер за поръчка: 201135


Други изпълнения

 • Шлайфане и състаряване на дървесина
  Вибрационна шлайфмашина Rutscher RS 200
  RS 200 EQ-Plus RS 200 EQ RS 200 Q
 • Шлайфане и състаряване на дървесина
  Акумулаторна вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTSC 400
  RTSC 400 Li-Basic RTSC 400 Li 3,1 I-Plus RTSC 400 Li 3,1 I-Set
 • Шлайфане и състаряване на дървесина
  Вибрационна шлайфмашина RUTSCHER RTS 400
  RTS 400 REQ RTS 400 REQ-Plus
 • Шлайфане и състаряване на дървесина
  Линейна ръчна шлайфмашина DUPLEX LS 130
  LS 130 EQ-Plus
 1. Препоръчителна цена. Цените на дребно могат да са различни.