Връщане на парите.

Вашият новопридобит инструмент на Festool не Ви удовлетворява достатъчно? От момента на покупката и регистрацията автоматично получавате 7 дни, за да върнете инструмента. Нашето качество трябва да Ви впечатли на 100%, без никакви компромиси. В противен случай получавате 100% от цената на закупуване. Защото ние отдаваме голямо значение на Вашата оценка и преди всичко на Вашето удовлетворение.

Как можете да се възползвате от тази услуга?

 • Регистрирайте своята нова машина в срок от 30 дни след покупката за гаранция all-inclusive.
 • Ако не сте доволни от инструмента във вашето работно ежедневие, донесете го в срок от 7 дни след покупката на Вашия специализиран търговец на Festool.
 • Ще получите пълната цена на закупуване.

Как точно функционира това?  

С тази услуга искаме да гарантираме, че ще сте напълно доволни от закупения инструмент. 

Срещу представяне на Вашия сертификат за гаранция следователно можете да върнете всеки регистриран инструмент в рамките на 7 дн иот датата на Вашата оригинална квитанция за покупка при специализиран търговец на Festool. Инструментът може да е леко използван, но трябва да е без повреди и съгласно обема на доставката да е окомплектован и опакован в оригиналната опаковка.

В специални обосновани случаи, по-специално при прекомерно износване, специализираният търговец на Festool може да изчака с изплащането на сумата, докато случаят не се провери от нас и не дадем разрешение.

Условията за гаранция all-inclusive ще откриете тук:

 • Гаранция all-inclusive

  Регистриране на инструмент за гаранцията all-inclusive

  Възползвайте се от всеобхватните сервизни услуги. Регистрирайте Вашия инструмент, за да е напълно осигурен през първите три години и за да можете да се концентрирате върху това, което е важно: Вашата работа. Регистрирайте инструмента сега
 • ЧЗВ

  ЧЗВ

  Отговори на често задаваните въпроси ще откриете в нашите ЧЗВ за гаранция all-inclusive или за пълен ремонт. Повече информация