Замяна при кражба.

Вашата машина е изчезнала. Открадната е. Това наистина е неприятно, но няма причина да се притеснявате. Защото срещу малка сума на самоучастие ние ще я заменим през първите три години незабавно с чисто нова. В крайна сметка трябва да можете да подновите работата си с Вашия доказан Festool инструмент колкото се може по-бързо. 

Как можете да се възползвате от тази услуга?

 • Регистрирайте своята нова машина в срок от 30 дни след покупката за гаранция all-inclusive.
 • В случай на кражба незабавно подайте жалба в полицията.
 • Представете жалбата и гаранционния сертификат на Вашия специализиран търговец.
 • Срещу самоучастие от 200 лв. ДДС ще получите нов инструмент на Festool.

Как точно функционира това? 

В случай на кражба ще получите от нас еднократно нова машина като заместител на Вашата открадната машина. Поемате единствено самоучастие в размер на 200 лв. ДДС. Няма допълнителни разходи. Обещаваме тази услуга за всички регистрирани по гаранция all-inclusive инструменти на Festool за срок от три години от датата на Вашата оригинална квитанция за закупуване. Резервната машина не подлежи на повторна защита от кражба. 

За да бъде използвана тази сервизна услуга, кражбата трябва незабавно да бъде обявена в съответната полицейска служба. Донесението заедно с Вашия гаранционен сертификат трябва да бъдат представени в рамките на пет дни след кражбата на Вашия специализиран търговец на Festool. Той ще изпрати документите при нас за проверка. 

След успешна проверка Вие ще бъдете информирани от нас за статуса и ще можете след нашето одобрение да вземете новата машина от Вашия специализиран търговец на Festool срещу заплащане на горепосоченото самоучастие.

Условията за гаранция all-inclusive ще откриете тук:

 • Гаранция all-inclusive

  Регистриране на инструмент за гаранцията all-inclusive

  Възползвайте се от всеобхватните сервизни услуги. Регистрирайте Вашия инструмент, за да е напълно осигурен през първите три години и за да можете да се концентрирате върху това, което е важно: Вашата работа. Регистрирайте инструмента сега
 • ЧЗВ

  ЧЗВ

  Отговори на често задаваните въпроси ще откриете в нашите ЧЗВ за гаранция all-inclusive или за пълен ремонт. Повече информация