- Моля, изберете -
Купете онлайн

Изберете онлайн магазин, ще бъдете директно препратени

{{'На разположение в {0} онлайн магазин'.format(ctrl.counter)}} {{'На разположение в {0} онлайн магазини'.format(ctrl.counter)}}
Локален търговец

Открийте Вашия стационарен търговец бързо и лесно с нашето търсене на търговец

За търсене на търговец
НОВО Номер за поръчка 202497

Акумулаторна батерия BP 18 Li 3,1 Ergo-I

за акумулаторна шлайфмашина RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125
За търсене на търговец

Просто комуникативен.

Ергономичната Bluetooth® акумулаторна батерия комуникира с Bluetooth® модула върху мобилната прахосмукачка - и се грижи акумулаторните шлайф машини при включване да стартират автоматично мобилната прахосмукачка. Така се възползвате и при работа с RTSC 400, ETSC 125 и DTSC 400 от цялата система без прах на Festool.

 • Комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната шлайф машина автоматично (изисква се съвместимост с Bluetooth® на съответната прахосмукачка на Festool)
 • Силно и издръжливо: мощната 18 В Erg-акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия EC-TEC мотор осигурява мощност както при ел. захранване
 • Без прекъсване: Акумулаторните батерии с 3,1 Aч капацитет впечатляват с по-дълго време на работа от това на зареждане
 • Индикация за състоянието на зареждане за бързо показване на наличния остатъчен капацитет
 • Неограничено време за работа: за електрически постоянен режим на работа 18 В Ergo акумулаторна батерия може да се смени с plug it мрежов адаптер, идеално в комбинация с Festool мобилна прахосмукачка
 • не е приложим за други машини с акумулаторни батерии на Festool
 • Bluetooth® позволява автоматично стартиране на CLEANTEC мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната машина (предпоставка е използването на Вluetooth® съвместима мобилна прахосмукачка)
 • ергономична, лека конструкция за перфектно боравене с акумулаторните шлайф машини на Festool

Продуктови особености

 • Иновативно до последния детайл:

  Сега и при работа с акумулаторна шлайф машина на Festool използвате всички предимства на работа без прах. Акумулаторната батерия с Bluetooth® Ви осигурява, че акумулаторната машина при включване автоматично стартира мобилната прахосмукачка (предпоставка е наличието на съвместимост с Bluetooth® модул в мобилната прахосмукачка).

 • По-добре в система:

  За издръжливо шлайфане и мощност като от контакт се грижи мощната 18 В Ergo акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия ЕС-ТЕС мотор.

 • Комфортно и сигурно:

  Уникално при Festool - 36 месеца гаранция и за акумулаторни батерии. При Festool ще се възползвате от 36 месеца безплатни ремонти - включително на бързо износващите се части. И то не само при машините, но и при акумулаторните батерии и зарядните устройства. Регистрирайте Вашата машина и се насладете на всички предимства на SERVICE all-inclusive.

Детайли на продукта

 • Просто комуникативен

  Aкумулаторната батерия комуникира през Bluetooth® с Bluetooth® модула на CLEANTEC мобилната прахосмукачка (при CT 26/36/48 може да се дооборудва като принадлежност, при CT MINI I и MIDI I директно интегриран) и стартира мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната шлайф машина автоматично.

 • Силно и издръжливо

  За издръжливо шлайфане и мощност като от контакт се грижи мощната 18 В Ergo акумулаторна батерия в комбинация с безчетковия ЕС-ТЕС мотор.

 • Работете без прекъсване

  Благодарение на батериите с капацитет от 3.1 Ah, които работят по-дълго от времето за тяхното зареждане.

 • Уникално: с акумулаторна батерия или кабел

  За всякакви приложения, които изискват още по-продължителна работа, 18 V Ergo акумулаторната батерия може да се смени с plug it мрежов адаптер (включен в комплекта и може да се поръча като принадлежност). В комбинация с plug it кабел вече имате електрическа машина с неограничено време на работа – идеална в комбинация с мобилна прахосмукачка на Festool.

Работни спецификации

 • Литиево-йонна акумулаторна батерия

  Оборудване с мощни литиево-йонни акумулаторни батерии.

 • Bluetooth®

  Bluetooth® комуникация от акумулаторната батерия и прахосмукачката.

Технически данни

Напрежение
18 V
Капацитет
3,10 Ач
Тегло
0,40 kg

Съдържание на доставката BP 18 Li 3,1 Ergo-I

Принадлежности

Акумулаторна батерия

в картонена кутия

Брошури и инструкции за експлоатация

 1. Препоръчителна цена. Цените на дребно могат да са различни.