CT MINI и MIDI

Компактни. Мобилни. Премислени.

Перфектни за на път: новите CT MINI и MIDI.

Compact MINI MIDI

Новите компактни прахосмукачки CT MINI и MIDI.

Изсмукването на прахове е важно: За защита на здравето, за положително впечатление пред клиента и за свободна видимост върху работната повърхност с цел постигане на прецизни резултати. Но и мобилността играе решаваща роля. Компактните прахосмукачки при това са идеалните спътници при сервизни и монтажни дейности. Независимо дали в работилницата или на място при клиента – винаги когато работата без прах трябва да е мобилна и цялостна. За тези случаи са налице новите мобилни прахосмукачки CT MINI и CT MIDI. Те се побират във всеки автомобил и благодарение на компактните си размери и ниското тегло са особено лесни за транспортиране. Освен това те разполагат с много добре премислени нововъведения, с които безпраховата работа става още по-лесна и комфортна.
Compact MINI MIDI
Преглед на новите компактни прахосмукачки
 • CTL MINI с Bluetooth

  CTL MINI I

  Компактната прахосмукачка с 10 л обем на контейнера. Разрешена за прахове от клас прах L и с интегрирана Bluetooth®технология.1 Към продуктовите детайли
 • CTL MIDI с Bluetooth

  CTL MIDI I

  Компактната прахосмукачка с 15 л обем на контейнера. Разрешена за прахове от клас прах L и с интегрирана Bluetooth® технология. Към продуктовите детайли
 • CTM MIDI с Bluetooth

  CTM MIDI I

  Компактната прахосмукачка с 15 л обем на контейнера. Разрешена за прахове от клас прах М и с интегрирана Bluetooth® технология. Към продуктовите детайли

Детайли на продукта

 • Интегрирана Bluetooth технология

  Интегрирана Bluetooth® технология

  За автоматично включване на мобилната прахосмукачка през дистанционното управление или акумулаторната батерия Bluetooth®. Не е нужно дооборудване.
 • Със сензорно управление

  Сензорно управление

  Ново и интуитивно сензорно поле за управление вместо копчета за въртене – най-лесно управление и с ръкавици и при замърсяване. Прахосмукачката се намира след включване веднага в автоматичен режим. 
 • Прахови клас М

  За прахове от клас M

  Компактната прахосмукачка CTM MIDI за опасни за здравето прахове от прахови клас М и с автоматично разпознаване на шланга. Така мобилната прахосмукачка автоматично се настройва на правилния диаметър на шланга. 
 • Вътрешно разположен държач на маркуч

  Място за всичко

  Вътрешно разположеното голямо депо за маркуч прави съхраняването на гладкия смукателен маркуч още по-лесно и осигурява сигурен и чист транспорт. Нищо не се показва.
 • Ръчно прочистване

  Ръчно прочистване

  Ръчното почистване на главния филтър и филтърната торба Ви позволява да възстановите всмукателната мощност, когато филтърът или филтърната торба се запушат, за да можете да използвате оптимално торбата и наистина да я напълните максимално.
 • Смяна на филтъра

  Смяна на филтъра отвън

  Бързо, лесно и без инструмент.
Просто комуникативно.
Новите компактни прахосмукачки CTL MINI, CTL MIDI и CTM MIDI са с интегрирана Bluetooth® технология. Това позволява лесно дистанционно управление на прахосмукачките. 
Bluetooth дистанционно управление

Чрез дистанционно управление, монтирано на маркуча.

Комфортна работа, пести път до прахосмукачката.

Bluetooth дистанционно управление

Чрез Bluetooth® акумулаторни батерии.

Вече на разположение като 5,2 Aч и 6,2 Aч и сега допълнени с особено леките и мощни 3,1 Ач Ergo и 3,1 A` Compact акумулаторни батерии. Акумулаторните батерии Bluetooth® комуникират с мобилната прахосмукачка и я стартират автоматично при включване на акумулаторния инструмент. 
Пестене на време

За да спестите време при шлайфане.

Новите MINI и MIDI впечатляват с интегрираното Bluetooth® управление, възможността за автоматично включване при работа с акумулаторни машини с Bluetooth® Ergo батерии. Акумулаторната машина комуникира с Bluetooth® управлението и прахосмукачката се включеа автоматично при включването на машината. Това осигурява максимална мобилност и комфорт на обеткта. 
Пестене на време
 1. Словесната марка Bluetooth® и логотата са регистрирани марки на Bluetooth SIG, Inc. и се използват от TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG и съответно от Festool по лиценз.