У дома по целия свят: Нашите местоположения

Вендлинген 

Централно седалище на Festool Германия
В главното седалище Вендлинген работят около 600 служителя в областите Изследване и разработка, Гарантиране на качеството, Опити, Закупуване, Маркетинг и Сервиз и дистрибуция. Също така в местоположението във Вендлинген могат да се открият: нашият логистичен център.
   
Към схемата за достъп

Завод Найдлинген

Короновано производство
Нашето производствено местоположение в Найдлинген в подножието на Швебиш Алб не е разположено просто в идилична среда, а е мащаб за всички наши фабрики. Заводът вече неколкократно е бил отличаван със званието "Фабрика на годината".
  
Към схемата за достъп

Завод Илертисен

Производството на нашите прахосмукачки  

Независимо дали става дума за домашен прах, запалими или вредни за здравето прахове: CLEANTEC прахосмукачките на Festool осигуряват чистота - в стайния въздух и на работното място. Те са разработват и произвеждат от 100 служителя в нашия завод в Илертисен в швабска Бавария. Festool така е единственият производител на електрически инструменти по целия свят, който сам разработва и конструира своите прахосмукачки.

Повече информация

завод Чехска Липа

Специализира се за големи обеми
Нашият завод в Чехска Липа работи със същите процеси и стандарти за качество като нашите заводи в Германия. 
Голямото пространство с което разполага заводът в Ческа Липа позволява  както производство на продукти в големи обеми, така и на продукти с по-малки количества.
Към схемата за достъп

Festool по целия свят

Множество дружества в различните държави оформят световната мрежа
От Ливан до Оуклънд: Тук ще намерите допълнителна информация за нашите местоположения по целия свят.
Festool worldwide