Запалени сте по електрическите машини?

Festool е икономически успешна семейна компания и атрактивен работодател. Ние предлагаме предизвикателни позиции за страстни хора в мултинационална и иновативна компания. Ние насърчаваме служителите, които искат да правят разликата заедно със своите 3000 колеги в 58 страни по целия свят. Ние предоставяме отлична работна среда, промотираме иноваторите и насърчаваме представянето на високо ниво, създавайки уникална идентификация. Нашата цел е да помагаме на професионалните занаятчии да постигат изключителен успех.

Festool в  България е базирана в София. Понастоящем работят двама търговски представители, които се фокусират върху демонстрации и обучение на крайни клиенти, обучение и  партньорство с нашите оторизирани търговски партньори.

 

  Какво предлагаме

  Ползи

  Хората са в центъра на всеки успех и нашите служители правят разликата. Като семейна компания това е ясно за нас. Само обучените и мотивирани служители идват на работа с удоволствие, страстно вършат задачите си, играят активна роля всеки ден и дават най-доброто от себе си за компанията и за нашите клиенти.


  Ние във Festool  се стремим да постигаме добър баланс между работата и личния живот на нашите служители. Ще имате възможност да се възползвате от ползите в нашата компания.  

  Кариери при Festool

  Към настоящият момент екипът ни е попълнен и не търсим нови служители.

  Текущи свободни позиции

  Към настоящият момент екипът ни е попълнен и не търсим нови служители.

  Как да кандидатствате

  Просто изпратете по пощата или по имейла вашата кандидатура на:

  Адрес:
  Тултехник Системс ЕООД 
  ул. Витошка Зорница 2
  кв. Драгалевци
  1415 София
  e-mail: zoltan.gabora@festool.hu

  Присъединете се към нашия екип

  Искате ли да станете част от семейството на Festool? Не се колебайте и кандидатствайте! С нетърпение очакваме Вашата кандидатура!
  Свържете се с нас

  Поглед отвътре