Области на приложение

Нашето изискване е перфектното изпълнение. Нито повече, нито по-малко. Ето защо се концентрираме напълно върху нашите продукти, като целта ни е да помогнем на професионалните занаятчии с перфектно замислени електрически инструменти.
   
 • Дърводелци-мебелисти

  Дървообработка и дърводелци-мебелисти

  Festool е вашият специалист за всякакви дейности, свързани с дървесината. Независимо дали става дума за рязане, фрезоване, шлифоване, рендосване, както и - естествено - за изсмукване - за всяко приложение, което изисква прецизно боравене с материала дърво, Festool предлага от десетилетия оптималния електрически инструмент с доказано качество и многостранност.
     
 • Конструкция от дърво и дърводелство

  Дърводелците изграждат покриви, къщи от дърво, стълби и фасади за вечността. И това започва с професионалните инструменти на Festool. Независимо дали става дума за рязане, пробиване, завинтване, рендосване, дълбаене, шлицоване и други, Festool предлага идеалното решение практически за всяко приложение в конструкцията от дърво. Здрави, мощни и ефикасни машини – при нужда и без контакт и кабел в нашата 18-волтова система. Всички те изпълняват всеки ден предизвикателствата, които трябва да се поемат при надстрояването и санирането на покриви, конструкциите от дърво, фасадното строителство или конструкцията на стълби.
     

  Festool дърводелство
 • Бояджийство

  От бързото отделяне до перфектното подготвяне на различни основи за безупречни повърхности. Независимо дали става дума за реновиране или сухо строителство, топлоизолация или монтаж, Festool предлага за всяко приложение на бояджията правилните инструменти за максимално качество. Към това се добавят перфектно съгласувани системни принадлежности и висококачествени шлифовъчни средства за още повече ефикасност. Открийте как можете да работите с решенията на Festool по начин, който да пести време, пари и замърсяване от прах.

 • Реновиране и саниране

  Трудните задачи при реновирането, санирането и модернизирането са част от Вашата работа? Тогава при Festool ще откриете Вашите електрически инструменти: Специални решения за наистина трудните ситуации, конструирани за взискателни професионалисти при дейности по съществуващи сгради: Саниращи фрези за изключително бързо отделяне, здрави и ергономични бъркалки или точно работещи системи за рязане за прецизно разрязване на плочки и естествен камък. Характерно за всяко работно решение е свързването му със специално разработени принадлежности и прахосмукачки за безпрахова и здравословна работа.

 • Festool автомобилни приложения

  Автомобилни приложения

  Като производител на висококачествени инструменти и системи наша цел е да съпровождаме работилниците за автобояджийски дейности и производителите на автомобили по пътя им към перфектното качество на повърхностите.