Електрически инструменти за конструкция от дърво и дърводелство

Електрически инструменти за конструкция от дърво и дърводелство

Дърводелците изграждат покриви, къщи от дърво, стълби и фасади за вечността. И това започва с професионалните инструменти на Festool. Независимо дали става дума за рязане, пробиване, завинтване, рендосване, дълбаене, шлицоване и други, Festool предлага идеалното решение практически за всяко приложение в конструкцията от дърво. Здрави, мощни и ефикасни машини – при нужда и без контакт и кабел в нашата 18-волтова система. Всички те изпълняват всеки ден предизвикателствата, които трябва да се поемат при надстрояването и санирането на покриви, конструкциите от дърво, фасадното строителство или конструкцията на стълби.

Към продуктите

Премислено за Вас. Направено за Вас.

Нашата система инструменти за конструкцията от дърво

По традиция. За бъдещето.

И от началото със система.
Ние разработваме професионални инструменти. Откакто се помним. При това наблягаме на качеството и надеждността. И на иновативните идеи. Както и на детайлите, които ни помагат да правим по-ефикасно рязането, пробиването и завинтването в конструкцията от дърво. И същевременно да увеличаваме комфорта при работа. Например чрез акумулаторни и кабелни варианти, професионални принадлежности и ориентирани към практиката мобилни прахосмукачки. Всичко е съвместимо помежду си. И е със система. За конструкция от дърво със система.

За доброто сътрудничество

Festool системата за дърводелския отрасъл.

Покривна надстройка
Ефикасни, индивидуално изготвяне, предварително изготвяне в работилницата, напасване на място, закрепване на греди, сглобки от дърво, отвори за цапфи, прецизно рязане, точно фрезоване. Мощни и мултифункционални инструменти.

Към двуръчна бичкия за маса PRECISIO CS 70
Към циркулярен трион с теглещо подаване KAPEX KS 120
Към ръчен циркулярен трион HK 132 E
Към DURADRIVE DWC 18-2500
Към бормашина QUADRILL DR 20
Към фреза за дибли DOMINO XL DF 700

Дървени крепежни елементи
Перфектно подготвени, независима от електрическата мрежа работа, дори и при лошо осветление, тесни места, свързвания за прозорци и врати, закрепване на греди, свързване на дървени елементи, винтове 8 х 300 мм. Здрави, надеждни инструменти с висока издръжливост и капацитет.

Покривно саниране
Мобилни, работа без прах, точна работа, цялостна изолация на покрив, фазерни изолационни плоскости, екологични материали, чиста работна среда, изключване на топлинни мостове, прецизно разрязване. Леки, но силни инструменти. Прахосмукачки като интегрирана съставна част.

Фасадно строителство
Креативност, фасадата като визитна картичка на къщата, алуминиеви композитни материали, меламинова смола, фазерен цимент, дървена обшивка, напасване към прозоречното отверстие, чисто обработени ъглови свързвания, винтови свързвания, инструменти за висококачествени и безупречни резултати.

Строителство на стълби
Иновативност, специално изпълнение, дървени стълби, стълби със страници, вити стълби, грубо разрязване, фрезоване на стъпала, пробиване на дървени оградни летви, перфектно качество на повърхността, инструменти и принадлежности в системно свързване.

  • Festool TV

    Нашият Франк ще Ви покаже как можете да решавате всички задачи с нашите машини.  Повече информация
  • Видеоклипове

    Тук ще откриете всички видеоклипове на тема конструкция от дърво и дърводелство. Желаем Ви приятно разглеждане! Повече информация

Файлове за изтегляне

Festool SERVICE

Безкомпромисно представяне.
Директното, практично и всеобхватно обслужване за Вас и Вашата машина. Наред с отличните машини ние Ви предлагаме и услуги с превъзходно качество. Ние ще направим всичко, за да сте удовлетворени и да спечелим Вашето доверие във Festool. Защото ние сме доволни само когато и Вие сте доволни.
Научете повече