обикновено Festool

Когато един инструмент мощност просто не искам да се съборят, което е характерно Festool. Затова занаятчии и търговци се доверяват на надеждност, дълготрайност и устойчивостта на Festool продукти.
- Моля, изберете -

Взискателно

Доброто за нас никога не е достатъчно добро

Изискването да направим нещо перфектно и да го реализираме с превъзходно качество. Това е типично за Festool. Също така типично за нас е да работим с водещи представители на световния пазар и потенциални победители, при които швабската изобретателност, традиционност и максимален стремеж към качеството водят до уникални продукти и дейности.Нашата история на успеха

Семейна компания

Традицията задължава. Семейството свързва.

Като традиционна семейна компания ние поддържаме фирмена култура, която е насочена към регионалните традиции, високите изисквания, трайния успех, уважението към нашите служители и усещането за общност в компанията. Всеки от нашите 2700 служителя на Festool e част от семейството на Festool.

На снимката вляво: Барбара Аущел, съдружник и внучка на Берта Щол и основателя на компанията Готлиб Щол

Семейната компания Festool

насочен към потребителите

Ние разбираме работата на нашите специалисти във всеки детайл.

В нашите опитни майстори, работещи в областта на технологиите за кандидатстване и обучение площ - подправена професионалисти в своите сделки. Те са твърдо в процеса на разработване на нови устройства с интегрирана от самото начало. Така че ние изграждаме машини, изработени по поръчка за вашите ръце: Ергономичен, лек, лесен за използване, мощен, изключително стабилни и надеждни. Работата по този начин е по-удобно, по-малка тежест, а отгоре на това по-бързо - и това се отплаща буквално.

За поддръжка по прилагане

Специализирано

Инструменти за най-високи изисквания

Ние сме специалисти в областта на конструкциите от дърво, мебелите от дърво, бояджийските и реновиращите дейности, както и подготовката за лакиране и завършващата част. В тези области се справяме най-добре. Съответно нашите инструменти, нашите принадлежности и нашето обслужване са перфектно съгласувани към Вашите изисквания на взискателни професионалисти в тези отрасли.

Нашите области на приложение

Насочено към обслужването

Винаги безгрижни – винаги доволни.

Нашите услуги на Festool се ориентират както и всички наши дейности към Вашите професионални изисквания в работилницата и на строителния обект – за да можете да се концентрирате върху същественото: Вашата работа. Всяка регистрирана машина се възползва от разнообразните безплатни услуги на нашия SERVICE all-inclusive: 36 месеца ремонт и бързо износващи се части безплатно, 36 месеца нов уред при кражба, 7 дни пробен период без риск и 10-годишна наличност на резервни части.

Към Festool Service

отговорно

Нашата отговорност към околната среда

Опазване на околната среда е ключов компонент на нашите ценности.Нашата визия за околната среда
 • Фирмена история

  Ние сме горди с нашата 90-годишна фирмена история. Същевременно ние постоянно се развиваме в едно глобално бъдеще, което все повече сближава нашия свят.

  Към фирмената история
 • Области на приложение

  Области на приложение

  Ние сме специалисти в областта на конструкциите от дърво, мебелите от дърво, бояджийските и реновиращите дейности, както и подготовката за лакиране и завършващата част. Нашето изискване е перфектното изпълнение. Нито повече, нито по-малко. 

  Открийте области на приложение
 • Festool Group работни места

  Работни места и кариера

  Цялата информация от нашата област "Персонал" ще откриете на страницата за кариери на Festool Group.

  Повече информация