обикновено Festool

Когато един инструмент мощност просто не искам да се съборят, което е характерно Festool. Затова занаятчии и търговци се доверяват на надеждност, дълготрайност и устойчивостта на Festool продукти.

  Взискателно

  Доброто за нас никога не е достатъчно добро

  Изискването да направим нещо перфектно и да го реализираме с превъзходно качество. Това е типично за Festool. Също така типично за нас е да работим с водещи представители на световния пазар и потенциални победители, при които швабската изобретателност, традиционност и максимален стремеж към качеството водят до уникални продукти и дейности.  Нашата история на успеха

  Семейна компания

  Традицията задължава. Семейството свързва.

  Като традиционна семейна компания ние поддържаме фирмена култура, която е насочена към регионалните традиции, високите изисквания, трайния успех, уважението към нашите служители и усещането за общност в компанията. Всеки от нашите 2700 служителя на Festool e част от семейството на Festool.

  На снимката вляво: Барбара Аущел, съдружник и внучка на Берта Щол и основателя на компанията Готлиб Щол

  Семейната компания Festool

  насочен към потребителите

  Ние разбираме работата на нашите специалисти във всеки детайл.

  В нашите опитни майстори, работещи в областта на технологиите за кандидатстване и обучение площ - подправена професионалисти в своите сделки. Те са твърдо в процеса на разработване на нови устройства с интегрирана от самото начало. Така че ние изграждаме машини, изработени по поръчка за вашите ръце: Ергономичен, лек, лесен за използване, мощен, изключително стабилни и надеждни. Работата по този начин е по-удобно, по-малка тежест, а отгоре на това по-бързо - и това се отплаща буквално.

  За поддръжка по прилагане

  Специализирано

  Инструменти за най-високи изисквания

  Ние сме специалисти в областта на конструкциите от дърво, мебелите от дърво, бояджийските и реновиращите дейности, както и подготовката за лакиране и завършващата част. В тези области се справяме най-добре. Съответно нашите инструменти, нашите принадлежности и нашето обслужване са перфектно съгласувани към Вашите изисквания на взискателни професионалисти в тези отрасли.

  Нашите области на приложение

  Festool SERVICE

  Безкомпромисно представяне.
  Директното, практично и всеобхватно обслужване за Вас и Вашата машина. Наред с отличните машини ние Ви предлагаме и услуги с превъзходно качество. Ние ще направим всичко, за да сте удовлетворени и да спечелим Вашето доверие във Festool. Защото ние сме доволни само когато и Вие сте доволни.
  Научете повече

  отговорно

  Нашата отговорност към околната среда

  Опазване на околната среда е ключов компонент на нашите ценности.  Нашата визия за околната среда
  • Фирмена история

   Ние сме горди с нашата 90-годишна фирмена история. Същевременно ние постоянно се развиваме в едно глобално бъдеще, което все повече сближава нашия свят. Към фирмената история
  • Области на приложение

   Области на приложение

   Ние сме специалисти в областта на конструкциите от дърво, мебелите от дърво, бояджийските и реновиращите дейности, както и подготовката за лакиране и завършващата част. Нашето изискване е перфектното изпълнение. Нито повече, нито по-малко.  Открийте области на приложение
  • Festool Group работни места

   Работни места и кариера

   Цялата информация от нашата област "Персонал" ще откриете на страницата за кариери на Festool Group. Повече информация