Пълен ремонт

Вашият инструмент е ремонтиран от Festool.

Пълен ремонт

Основно ремонтирана и с шест месечна гаранция за сменените резервни части, Вашата машина много бързо е обратно в ръцете Ви. Ние не само ремонтираме, но и поддържаме, проверяваме и регулираме. Професионалистите от нашия оторизиран сервиз се грижат съвестно и бързо, имат голям опит. В рамките на нашата гаранция all-inclusive това е дори безплатно през първите три години.

 • Пълен ремонт на Festool

  Детайли за пълния ремонт

  Информация за възлагането и уреждането на ремонта. Научете повече
 • Резервни части

  Резервни части

  Указания и информация за резервните части. Научете повече

Предимства на пълния ремонт при Festool

Защото Вашият инструмент в случай на ремонт ще бъде при нас в най-добри ръце.

 • Голямо ноухау

  Максимално ноухау

  В нашия оторизиран сервиз разполагаме с компетентни сервизни техници, които с висок професионализъм и точност извършват ремонта. С нашето специализирано сервизно оборудване ние гарантираме първокласно качество на ремонта. При ремонт на Вашата машина ние използваме само оригинални резервни части.
 • електрическа проверка на безопасността

  Повече от ремонт

  Вашата машина се анализира всеобхватно и се проверява, когато напуска нашия сервиз. След ремонт в сервиза винаги се извършва електрическа проверка за безопасност.  

Поглед към сервиза на Festool

 1. Гаранцията all-inclusive важи за всички регистрирани в срок от 30 дни след покупката машини на Festool. Прилагат се гаранционните условия на Festool, които могат да се видят на www.festool.bg/service.